Over ons

Sleepwise bestaat sinds 2002 en heeft maar één doel voor ogen: 1ste klas slaapadvies geven voor de beste nachtrust ooit, zodat onze klanten fit en uitgerust wakker worden en beschikken over ongekend veel levensenergie. 

 

En we beseffen maar al te goed dat de invulling hiervan voor iedereen anders is. Daarom nemen we bij Sleepwise graag de tijd om naar het verhaal van onze klanten te luisteren. Wat is belangrijk in hun specifieke situatie en wat niet?
Hebben ze last van hun onderrug of juist van hun schouder? Liggen ze liever stevig of eerder zacht? Satijnen lakens of liever Egyptisch katoen? Strak design, middle of the road of the best of the best? Of misschien wel een combinatie van dit allemaal? Zeg het maar, en wij stellen de ideale bedcombinatie samen met alles erop en eraan, speciaal voor onze klanten.

Maar dit is niet voor iedereen. 
Wij werken namelijk enkel op afspraak en doen dit met een heel specifieke reden.

Uit ervaring weten we dat niet iedereen zit te wachten op dat wat wij aanbieden. Sommige mensen geven de voorkeur aan grote meubelzaken, het internet of discount winkelketens, waar je eerder een prijs koopt dan goed advies. Er worden niet te veel vragen gesteld en de focus ligt vooral op de transactie.

Wij zien dit een beetje anders. Wij willen de persoon achter de klant leren kennen. Zodat we weten wat er speelt om het beste advies te geven. Wij hebben door de jaren heen een unieke methode ontwikkeld die zorgt voor resultaat. In vijf stappen begeleiden we de klant naar het ideale bed of matras en de bijbehorende hoofdkussens, bedtextiel en dekbed.